okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz Redakcja., Reps, Arnold Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2003.

Biotechnologia - podręcznik akademickiŻywność - technologia - podręcznik akademicki, Biotechnologia, Technologia żywności, Biotechnologia Biotechnologia - podręcznik akademicki metody, Rolnictwo Biotechnologia podręcznik akademicki metody, Rośliny Żywność - technologia - podręcznik akademicki genetyka, Przemysł spożywczy Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Reps, Arnold Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2783-5 : zł 68
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2003.
Numer wydania
Wyd. 2 zm.
Objętość
498 s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
579.67:663/664:577](075.8)
:579.67:663/664:577](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia - podręcznik akademickiŻywność - technologia - podręcznik akademicki
Biotechnologia
Technologia żywności
Biotechnologia Biotechnologia - podręcznik akademicki metody
Rolnictwo Biotechnologia podręcznik akademicki metody
Rośliny Żywność - technologia - podręcznik akademicki genetyka
Przemysł spożywczy Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręcznik
020
%a 8320427835
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
080
%a :579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a 498 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
500
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
600
%a Biotechnologia - podręcznik akademickiŻywność - technologia - podręcznik akademicki
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia%a Biotechnologia - podręcznik akademicki %x metody
650
%a Rolnictwo%a Biotechnologia podręcznik akademicki %x metody
650
%a Rośliny%a Żywność - technologia - podręcznik akademicki %x genetyka
650
%a Przemysł spożywczy%a Żywność technologia podręcznik akademicki
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2783-5 : zł 68

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 2557
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane